2011. szeptember 15., csütörtök

Lord Bishop Budapesten

Nem először, és reméljük nem is utoljára jár Budapesten a rock woodooja, a II. Jimi Hendrix - ahogy sokan emlegetik. De az biztos, hogy ez az első alkalom, hogy a Bermuda Rockband lesz a vendége. És valószínűleg arra sem sokszor volt még példa, hogy egy elektromos gitárt sorsoljanak ki a nézők között!
Most azonban itt a lehetőség: nem csak egy (egy? Három!) jó koncerten vehetsz részt, hanem egy gitárt is nyerhetsz! De nem ez a fontos!





Hogy miért olyan különleges ez az este? Részint azért, mert egy feljövőben lévő zenekarnak - mint amilyen a Bermuda RockbanD is - azt gondolom, hogy megtisztelés, és egyben remek lehetőség is a rockzene legendás alakjaival, különösen egy nemzetközileg elismert alakjával együtt fellépnie.
Másrészt meg "hetvenesek" vagyunk... Na korra még nem, csak születési évre, de ez a korszak határozta meg életünket, gondolkodásunkat. Szerencsések vagyunk: Zappával még sikerült találkoznunk személyesen (1991-ben, a Budapesti Búcsún, ahol a szovjet katonák kivonulását ünnepeltük a Hajógyári Szigeten), ám Jimi Hendrix után hiába is sóvárogtunk volna, ő már rég az égi csapatban nyúzza Fenderét! Akárcsak John Lennon, vagy Kurt Cobain a Nirvanából... és sajnos hosszan sorolhatnám, akik máig meghatározó alakjai a rockzene világának, de tragikusan hamar eltávoztak közülünk.
Így számunkra nem marad más, mint hogy azokra figyeljünk, akik tovább viszik ezt a szikrát, amivel a rock&roll tüzet tud gyújtani a lelkekben! És be kell vallanunk: nincsenek sokan! 
  
Ezért különösen megtisztelő, hogy 2010. október 10.-én együtt lép fel a zenekar a Lord Bishop Rocks csapattal, és ezért hívunk titeket minél többen: gyertek, érezzük jól magunkat - és adózzunk pár számmal a nagy elődöknek!
Legyen, aki továbbviszi a szikrát... Rock On!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése